Inici Empresa Serveis Normes per sectors Assertis - CS Enllaços On estem Contacte
Assertis Qui som?

Des dels seus orígens, com organització provinent d’una experiència prèvia encetada l’any 1992, ASSERTIS, S.L. compta amb un grup de professionals especialitzats en diferents àrees tècniques que permeten donar un servei personalitzat i de qualitat a tots els nostres clients. Ja des de l’inici l’empresa es va dividir en 4 àrees d’actuació: Gestió | Legal | Estratègia | Formació. Cadascuna d’aquestes àrees cada any va ampliant-se amb nous serveis per donar resposta a les necessitats de les organitzacions que ho requereixen.

A través de la qualitat, el medi ambient, la seguretat, la prevenció de riscos laborals, la formació i altres referents facilitem que els nostres clients estiguin  a l'avantguarda dels diferents sistemes de gestió, es mantinguin en un mercat altament competitiu i es diferenciïn de la competència.

A més, proporcionem serveis d’organització i millora a les organitzacions perquè puguin aconseguir les seves fites i objectius; així com assessorament per complir amb totes les normatives i legislacions que pertoqui. Per aquest motiu dins la nostra carta de serveis hi ha temes com la gestió documental (tant a nivell de paper com electrònic), la protecció de dades, la gestió organitzativa d’accions formatives com a entitat acreditada per la Fundación Tripartita, la indústria alimentària, la seguretat (en les que destaquen les Inspeccions Tècniques d’Edificisi els Plans d’Autoprotecció) i l’assessorament en les xarxes i eines 2.0 (community manager).

A mitjans de desembre de 2012 ASSERTIS, S.L. va celebrar els seus 10 anys com a consultora integral d’empreses. 10 anys oferint serveis de qualitat i excel·lència, cercant sempre la millora continua, l’aportació de valor afegit i el compromís social amb el nostre entorn. Veritablement han estat 10 anys en els que la innovació, capacitació i creativitat han fet créixer a ASSERTIS, S.L. com a referent, amb una cartera fidelitzada i aliances estratègiques generadores de creixement, posicionament i consolidació vers el mercat.

Celebració 10 anys d'Assertis S.L.

 
 
Assertis, S.L. - Avd. Príncep d'Astúries 63 - 65, 5è 2a 08012 Barcelona Tel. 934 153 530 - Fax 934 155 671 - NIF B-63041644 Avís Legal | Política de privacitat | Intranet
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, Volum 35142, Foli 99, Full B-257.388. Disseny i creació amc