CONSULTORIA INTEGRAL D'EMPRESES

SERVEIS DE QUALITAT

ASSERTIS

QUI SOM

Des dels seus orígens, com organització provinent d’una experiència prèvia encetada l’any 1992, ASSERTIS, S.L. compta amb un grup de professionals especialitzats en diferents àrees tècniques que permeten donar un servei personalitzat i de qualitat a tots els nostres clients. Ja des de l’inici, l’empresa es va dividir en 4 àrees d’actuació: Gestió, Legal, Estratègia i Formació. Cadascuna d’aquestes àrees s’ha anat ampliant i adaptant any rere any amb aquells serveis i reptes innovadors,  per tal de donar resposta a les necessitats de les organitzacions que ho requereixen.

A través de la qualitat, el medi ambient, la seguretat, la prevenció de riscos laborals, l’estratègia organitzativa, la formació i altres referents, facilitem que els nostres clients estiguin  a l'avantguarda dels diferents sistemes de gestió, la seva governança organitzativa i que es mantinguin en un mercat altament competitiu i es diferenciïn de la competència.

A més, proporcionem serveis d’organització i millora a les organitzacions perquè puguin aconseguir les seves fites i objectius; així com assessorament per complir amb diverses normatives i legislacions de les que en tenim expertesa. Per aquest motiu dins la nostra carta de serveis hi ha temes, entre d’altres, com la gestió documental (tant a nivell de paper com electrònic), la protecció de dades, la gestió organitzativa d’accions

A mitjans de desembre de 2018 ASSERTIS, S.L. celebra els seus 15 anys com a consultora integral d’empreses. 15 anys oferint serveis de qualitat i excel·lència, cercant sempre la millora continua, l’aportació de valor afegit i el compromís social amb el nostre entorn. Veritablement han estat 15 anys en els que la innovació, capacitació i creativitat han fet créixer a ASSERTIS, S.L. com a referent, amb una cartera fidelitzada i aliances estratègiques generadores de creixement, posicionament i consolidació vers el mercat.

Àrea de Gestió

SERVEIS

Àrea Legal i Normatives

Àrea d'Estratègia

Àrea de Formació

Àrea de Partneriat

CONTACTE

S'està enviant el formulari...

S'ha detectat un error al servidor.

S'ha rebut el formulari.

En compliment d’allò establert al RGPD 2016/679 i la seva transposició a la legislació espanyola (LOPDGDD 3/2018), l'informem que mitjançant la complementació del present formulari, les dades que ens facilita quedaran incorporades i seran tractades als fitxers titularitat d'Assertis, S.L. per poder atendre la seva sol·licitud, així com per informar-li sobre ofertes i promocions relacionades amb els nostres serveis. A més, l'informem de la possibilitat d'exercir en qualsevol moment els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació al tractament, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal, dirigint-se a assertis@assertis.es o a Avinguda de la Riera de Cassoles 63 - 65, 5è 2a - 08012 Barcelona. Per a més informació, vegeu www.assertis.es

Assertis, S.L.

Avinguda de la Riera de Cassoles 63 - 65, 5è 2a

08012 Barcelona

Tel. 934 153 530 - Fax 934 155 671 - NIF B-63041644

 

Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, Volum 35142, Foli 99, Full B-257.388.