Des d’ASSERTIS, S.L. en agradaria compartir amb vosaltres l’alegria d’unes dates senyalades que evoquen a reflexionar, a estar amb la família i a somniar ni que sigui per uns instants en que tot plegat té un sentit i val la pena.

Tots sabem que som en temps de certes incerteses en diversos àmbits i aspectes tant econòmics com socials i naturals, que sovint ens fan pensar que tal vegada els esforços que segur que tots plegats fem, no tenen prou sentit i que son endebades.

Però la veritat es que l’esforç de qualsevol de nosaltres en qualsevol dels àmbits pels que lluitem (professional, personal, col·lectiu i global), serveix per aportar un nou i renovat gra de sorra a un món, la Terra, que ens acull i a la que li hem d’agrair que, tot i la pressió que li exercim, el malbaratament de recursos que exercitem i els impactes que massa sovint li infringim, ens manifesta una continuada generositat i paciència que mai podrem agrair-li suficientment.

La nostra petjada ha de ser sostenible i això vol dir ser el màxim de respectuosos amb aquesta natura generosa i pacient, de forma que els que ens segueixen com a generacions, tinguin la mateixa o millor oportunitat que nosaltres de gaudir de les meravelles que ens brinda.

Us encoratgem que, entre tots, apostem per un esforç permanent cap a una economia circular dels recursos, reforçant-ho també, per què no,  amb tots aquells projectes que s’orientin cap a la economia social i l’economia participativa. Un món sostenible, socialment compromès i amb la inclusió participativa i sense diferències de tota la ciutadania en aquesta batalla per la interdependència, ens ha de portar a aconseguir un món més solidari, més just i millor en tots els sentits.

Que aquestes Festes siguin de felicitat i joia i no deixeu de pensar que el vostra gra de sorra i cadascun dels nostres, és necessari ara i sempre. Activem-nos per un planeta més respectat !!

L’equip d’ASSERTIS

Bones_festes_2016
Categories: Assertis