Inici Empresa Serveis Normes per sectors Assertis - CS Enllaços On estem Contacte
 Novetats  
 
18/12/2018
Nova llei 3/2018: Protecció de dades personals i garantia dels drets digitals
Assertis ofereix un nou i complert servei de revisió i actualització del vostre sistema de protecció de dades

S'acaba d'aprovar la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals que segueix la línia del Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) europeu, que va entrar en aplicació el passat mes de maig.

Així doncs, la Llei Orgànica de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals adapta al dret espanyol el model establert per la normativa europea però també introdueix novetats.

Entre d'altres, s'insisteix en facilitar que els ciutadans puguin exercir els seus drets i exigir que els mitjans per fer-ho siguin fàcilment accessibles. Igualment, d’acord amb el compromís responsable de les organitzacions, estableix els criteris per disposar del registre de tractament de dades, dels contractes entre les parts i de l’anàlisi de riscos de tractament de dades. També es regula de quina manera s'ha d'informar a les persones, en relació al tractament de les seves dades, i es concreta com s'ha de presentar en l'àmbit d'internet.

Des d’ASSERTIS, S.L. us oferim a partir de primers del 2019, un nou i complert servei de revisió i actualització del vostre sistema per estar al dia en matèria de protecció de dades, complint amb la legislació espanyola i europea. Us oferim:

  • Fase 1. Avaluació/diagnosi de la situació actual.
  • Fase 2. Planificació d'accions per a l'adequació.
  • Fase 3. Aplicació de les accions i actualització documental.
  • Fase 4. Verificació de compliment final i elaboració de l'informe corresponent.
  • Fase 5. Manteniment continuat del Sistema de Seguretat de dades personals
Assertis, S.L. - Avd. Príncep d'Astúries 63 - 65, 5è 2a 08012 Barcelona Tel. 934 153 530 - Fax 934 155 671 - NIF B-63041644 Avís Legal | Política de privacitat | Intranet
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, Volum 35142, Foli 99, Full B-257.388. Disseny i creació amc