Inici Empresa Serveis Normes per sectors Assertis - CS Enllaços On estem Contacte
Àrea de Formació | Formacio personalitzada

L'àmbit formatiu d'Accions formatives personalitzades permet a totes aquelles organitzacions que ho requereixin elaborar un curs de formació especialitzat que cobreixi les seves necessitats. Per una banda ASSERTIS, S.L. pot donar cursos centrats en els diferents referents estàndards internacionals (ISO, OSHAS, normativa europea i altres legislacions particulars del seu sector) que cada empresa sol•liciti a més d'ensenyar com s'ha de procedir per realitzar una bona gestió de la traçabilitat i la millora continua, sempre centrant els exemples i explicacions en el sector al qual cada organització pertanyi.

ASSERTIS imparteix cursos per a diverses organitzacions, com per exemple Cambra de Comerç de Sabadell, Cambra de Comerç de Manresa, l'AdEg i la Diputació de Barcelona.

Però a més, ASSERTS, S.L. dins el seu àmbit formatiu d'Accions formatives especialitzades ofereix la oportunitat de realitzar un curs de coaching responsable: TAST- Team Advanced Strategic Training

La vista, l’olfacte, l’oïda, el tacte i el gust són els protagonistes indiscutibles d’aquesta jornada formativa pensada específicament per a equips directius i de gestió.

No és només una proposta formativa. És una experiència responsable de formació que, a més, ajuda els equips directius del segle XXI a entendre, aplicar i millorar els conceptes bàsics de la RSC dintre de les seves organitzacions i dels seus processos de gestió directiva. Proposem un TAST que aporta, a més, altres VALORS AFEGITS: el factor humà, les vivències de proximitat i el fruit de la terra.

 
Assertis, S.L. - Avd. Príncep d'Astúries 63 - 65, 5è 2a 08012 Barcelona Tel. 934 153 530 - Fax 934 155 671 - NIF B-63041644 Avís Legal | Política de privacitat | Intranet
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, Volum 35142, Foli 99, Full B-257.388. Disseny i creació amc